- Delikatny ser camembret
Delikatny ser camembret zapieczony z gruszką w cieście filo ułożony na sałatce frizze z granatem i prażonymi płatkami migdałów w dresingu malinowym
- Drobno siekany wędzony łosoś
Drobno siekany wędzony łosoś norweski z koperkiem ułożony na ziemniaczanym rosti w towarzystwie czarnego kawioru i kwaśnej śmietany
- Krewetkowa trylogia
Krewetkowa trylogia (krewetki grillowane, w cieście i spaghetti ziemniaczanym) w kompozycji z salsą pomidorowo – imbirową
- Cienkie płatki kurczaka marynowanego
Cienkie płatki kurczaka marynowanego w occie balsamicznym, rozmarynie i czosnku podane z mango chutney i grzanką czosnkową
- Carpaccio wołowe
Carpaccio wołowe z marynowanymi borowikami i sałatką z rukoli, pomidorków cherry z oliwą truflową w koszyczku z parmezanu